top of page

EEN GEVESTIGDE WAARDE IN STORTKLAAR BETON IN ANTWERPEN

Onze producten

Voor een overzicht van onze
producten en diensten

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een bestelling te plaatsen?

Bel ons

Direct stortklaar beton bestellen?
Bel ons nu!

Stortklaar beton van gegarandeerde BENOR-kwaliteit

Transportbeton De Beuckelaer nv in Schoten (Antwerpen) is een betoncentrale die voldoet aan de BENOR-normen, zodat u de garantie hebt dat ons stortklaar beton volgens de Belgische en Europese reglementering geproduceerd wordt. Sinds 2008 helpen wij onze klanten ook verder vanuit onze tweede betoncentrale in Boom.

Transportbeton De Beuckelaer nv levert u een uitgebreid aanbod aan producten van stortklaar beton. Dankzij ons geautomatiseerde en strikt gecontroleerde productieproces is een hoge kwaliteit continu verzekerd. En met onze 20 betonmixers en betonpomp kunnen we u stipt voorzien van:

  • Beton op samenstelling: Samenstelling bepaald door de klant, zonder BENOR-garantie

  • Schuimbeton: Een mengsel van mortel en een schuimemulsie, dat een sterk en licht materiaal wordt met goede isolatiewaarde

  • Spuitbeton

  • Zelfverdichtend beton: Voldoet aan praktisch alle eigenschappen voor BENOR-beton en is hoogvloeibaar en quasi zelfnivellerend.

  • Verdichtingsarm beton: Zeer vloeibaar en stabiel beton met een goede oppervlaktekwaliteit

  • Snelverhardend beton: Snel belastbaar stortklaar beton met voldoende druksterkte

  • Wegenbeton: Wegenbeton volgens standaardbestek 250

  • Zandcement of stabilisé: Het cementgehalte wordt door de klant bepaald, met of zonder toegevoegde vertrager

  • Gebruiksklare mortel

Betonbedrijf in Antwerpen

Stortklaar beton, schuimbeton en metselmortel

Wij zijn reeds vele jaren een gevestigde waarde in de Antwerpse markt van stortklaar beton. Sinds begin 2008 kunnen wij alle klanten ook bedienen vanuit onze 2de centrale Transportbeton Boom. 

Het productgamma is zeer uitgebreid en voor wat het stortklaar beton betreft ook gebenoriseerd. Veel geleverde producten zijn: stortklaar beton, metselmortel, gestabiliseerd zand, mager beton, schuimbeton, snelharderd beton, zelfverdichtend beton, polybeton, enz. 

Wij beschikken over een volledig geautomatiseerde en ruime productiecapaciteit, een 20-tal betonmixers en een eigen betonpomp. Een voltijdse kwaliteitsingenieur en laborant staan borg voor een zeer hoge kwaliteitsgraad van al onze producten. 

Leveringen en afhalingen zijn mogelijk op alle gewone werkdagen en voor elk type klant. 

Graag meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op onze website of contacteer ons vrijblijvend!

Betonproducten

ALGEMEEN

Transportbeton De Beuckelaer nv is een BENOR gekeurde centrale, dit wil zeggen dat het geleverde beton moet voldoen aan de geldende Belgische en Europese betonnormen.
In dit kader worden dagelijks monsters genomen en beproefd in ons laboratorium, periodiek wordt onze interne productiecontrole beoordeeld door een externe controle-instelling (SECO, LIN of COPRO)

STANDAARDPRODUCTEN 

Beton met gespecificeerde eigenschappen (BENOR-Beton)
Bij de bestelling worden de kenmerken waaraan het beton moet voldoen opgegeven, deze eigenschappen worden op continue basis gewaarborgd door interne en externe controlelaboratoria.

Beton op samenstelling

De samenstelling van het beton wordt bepaald door de klant, er wordt tenminste een cementgehalte en een grindsoort opgegeven. Deze vorm van betonlevering kan vooralsnog niet met BENOR-garantie.

Gebruiksklare mortel

De geleverde metselmortel is gedurende tenminste 36 uur direct verwerkbaar. De mortel wordt gekenmerkt door een goede samenhang en een hoge kleefkracht. De druksterkte komt overeen met de sterkteklasse M 10 volgens de NBN EN 998-2 (komt overeen met de oude M2 kwaliteit).

Zandcement (Stabilisé)

Zandcement wordt door ons geleverd of kan afgehaald worden met het door de klant gewenste cementgehalte, er kan een vertrager worden toegevoegd om extra lange verwerkbaarheid te bekomen.

Schuimbeton

Schuimbeton bestaat uit een mengsel van basismortel en een stabiele schuimemulsie, na verharding vormt het een relatief licht en sterk materiaal met een zeer goede isolatiewaarde.Dit product is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van dakafschot, opvullen van holle ruimtes of als uitvulling onder chape.

Ontdek enkele van onze betonrealisaties in Antwerpen

Mager en snelhardend beton & metselmortel in Antwerpen.

Meer informatie over onze diensten? Bezoek onze website

bottom of page